Eftalia Resort

Beoordelingen

Beoordeling toevoegen


Beoordeling toevoegen
* Required Field

Mijn dochter van 19 was hier op vakantie, na een ruzie met haar vriendin. Is heel haar vakantie in de soep gelopen. Maar ze is door de manager van het

Aug 29, 2016 by Bierens
Bezoekdatum: 17-8-2016 

Mijn dochter van 19 was hier op vakantie, na een ruzie met haar vriendin. Is heel haar vakantie in de soep gelopen. Maar ze is door de manager van het hotel kei goed opgevangen en geholpen. Daarom wil ik de manager bij deze mijn dank uitbrengen. De vader van de dochter.


Tweede keer hier super hotel eten animatie super kamers netjes en schoon suleyman is een fijne gozer spreekt goed Nederlands helpt je daar waar mogeli

Sep 25, 2015 by fam van der donk
Bezoekdatum: 12 september 

Tweede keer hier super hotel eten animatie super kamers netjes en schoon suleyman is een fijne gozer spreekt goed Nederlands helpt je daar waar mogelijk is volgendjaar zeer zeker terug


Super hotel. Heerlijk eten en voor de kids is er van alles te doen.in de avond leuke shows. Strand is vlakbij lekker eten daar.winkels zijn hier pri

May 02, 2015 by sana
Bezoekdatum: 25-04-2015 

Super hotel. Heerlijk eten en voor de kids is er van alles te doen.
in de avond leuke shows. Strand is vlakbij lekker eten daar.
winkels zijn hier prima wel opletten met de prijzen ze kunnen ineens de prijzen veranderen terwijl je vlak daarvoor nog iets voor weinig heb gekocht. Winkels in konakli zijn te duur je kan beter winkelen bij het resort of er tegenover.
goed personeel.kamers worden goed schoongemaakt .
alles wordt goed schoongemaakt het water alles erom heen. Hygiënisch zijn ze wel. Alleen 1 nadeel is dat ze heel snel je bord weghalen tijdens het eten ze lopen constant om je heen om te kijken of je al klaar bent met eten en als je even van je plek afga om iets te pakken dan is je bord weg. Wij gaan vandaag naar huis en wij komen hier zeker weer terug.


Super vakantie gehad ! Super personeel. Nu al heimwee! Helaas de leukste ober geen gedag meer kunnen zeggen, maar wel een foto er aan over kunnen houd

May 01, 2015 by Sandy
Bezoekdatum: 23-04-2015 

Super vakantie gehad ! Super personeel. Nu al heimwee! Helaas de leukste ober geen gedag meer kunnen zeggen, maar wel een foto er aan over kunnen houden. Het was een geweldige week!!


ik ben er geweest en alles was super. zeer gezellig gehad . goed personeel en animatieteam.

Apr 23, 2015 by harrie
Bezoekdatum: April 2015 

ik ben er geweest en alles was super. zeer gezellig gehad . goed personeel en animatieteam.


super goed allemaal een min puntje en mischien n tip haal rijen bedjes weg sávonds bij t zwembad ,zodat iedereen in de open lucht kan zitten ipv onde

Aug 08, 2014 by zomerfris
Bezoekdatum: 24-07 

super goed allemaal een min puntje en mischien n tip haal rijen bedjes weg sávonds bij t zwembad ,zodat iedereen in de open lucht kan zitten ipv onder de overkapping ,dit is in juli erg warm.en de zitjes waren erg schaars voor zo'n groot resort,verder toppie


wat kunnen mensen toch zeuren, wifi dit wifi dat je bent op vakantie moet er dan wifi zijn. het is leuk als het werkt en als het niet werkt kun je je

Jun 01, 2014 by marty
Bezoekdatum: Juli 

wat kunnen mensen toch zeuren, wifi dit wifi dat je bent op vakantie moet er dan wifi zijn. het is leuk als het werkt en als het niet werkt kun je je toch vermaken met je vrouw en kinderen of heb je hier wifi bij nodig. triest.


in maart uitstekend weer, niet te koud. juli is mij te warm. lekker eten. a la carte restaurant serveert heerlijk eten. ga op tijd heen voor een goed

Apr 25, 2014 by Renaat
Bezoekdatum: Maart 2014 

in maart uitstekend weer, niet te koud. juli is mij te warm. lekker eten. a la carte restaurant serveert heerlijk eten. ga op tijd heen voor een goed plekje. wifi is redelijk. in okt weer naar eftalia met de familie.


We kwamen en kregen een kamer die we niet geboekt hadden.erg klein en armoedig (2 pers kamer) en dat met ze vieren waaronder een babysuleyman (bellb

Apr 24, 2014 by sharon
Bezoekdatum: April 2014 

We kwamen en kregen een kamer die we niet geboekt hadden.
erg klein en armoedig (2 pers kamer) en dat met ze vieren waaronder een baby
suleyman (bellboy) heeft echt onze vakantie gered en alles wat niet in orde was in orde gemaakt. ..wat een topper!
Jammer was dat we totaal geen wifi ontvangst hadden dus geen contact met thuis.
alleen heel erg oppassen met de winkels in het resort
ze lichten je op waar je bij staat.waar ik 15 euro voor betaalde kreeg diegene achter mij hetzelfde voor 3 euro.dat ging de hele dag zo door.of ik nou een snoepje kocht voor mijn dochter, een pak luiers, een pakje appelsap enz het geld is me letterlijk uit mijn zal geklopt
Was er helemaal klaar mee. Dat was een zware domper


super vakantie gehad op het koude water na. gevarieerd eten mooi strand en top vakantie

Apr 06, 2014 by thijs

super vakantie gehad op het koude water na. gevarieerd eten mooi strand en top vakantie


Eftalia Resort , USA 4.3 5.0 16 16 Mijn dochter van 19 was hier op vakantie, na een ruzie met haar vriendin. Is heel haar vakantie in de soep gelopen. Maar ze is door de manager van het hotel kei goed opgevangen en
Page:
12
Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Arke
v.a. € 339 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen