Eftalia Resort

Beoordelingen

Beoordeling toevoegen


Beoordeling toevoegen
* Required Field

heel gezellig vooral in de avond. vervelende mensen kom je overal tegen, en dus hier ook. van alle nationaliteiten helaas. eftalia is heerlijk. het et

Oct 01, 2013 by karen
Bezoekdatum: 15 tot 23 september 

heel gezellig vooral in de avond. vervelende mensen kom je overal tegen, en dus hier ook. van alle nationaliteiten helaas. eftalia is heerlijk. het eten is uitstekend. de desserts zijn om te smullen. erg lekker weer gehad!


We hebben het erg naar ons zin gehad .Een leuk hotel en het eten was goed en de kamer schoon. De bediening was super, zeer hartelijke en gastvrij.In

May 27, 2013 by K van der Meij
Bezoekdatum: 10 mei 2013 tot 21 mei 2013 

We hebben het erg naar ons zin gehad .Een leuk hotel en het eten was goed en de kamer schoon. De bediening was super, zeer hartelijke en gastvrij.
In bijzonder willen we bedanken de Orange man Zeijnettin en Laruk en Sercan en Mehmet en Oguz voor hun goede en gezellige bediening tijdens de maaltijden. Nogmaals een geweldig hotel voor herhaling vatbaar.


Van 17 tot 30 juli in het Eftalia resort verbleven met mijn vrouw en 3 kinderen. We hadden een 6-persoons kamer geboekt dus hadden meer dan voldoende

Mar 28, 2013 by Peter77
Bezoekdatum: Van 17 tot 30 juli 

Van 17 tot 30 juli in het Eftalia resort verbleven met mijn vrouw en 3 kinderen. We hadden een 6-persoons kamer geboekt dus hadden meer dan voldoende ruimte. Vooraf vroeg ik me af of het voor de kinderen niet te lang was om dat we in het verleden altijd wat meer verschillende hotels aandeden in 2 weken. Daar hebben we geen last van gehad. Kinderen hebben zich goed vermaakt en we hebben allemaal erg genoten van de ontspanning en het vermaak. Sauna was inbegrepen in het all inclusieve pakket en het buffet ook maar het normale restaurant niet.
Het was s ochtends wel vaak goed zoeken naar een leeg bedje, maar daar hebben we eigenlijk niet echt last van gehad. Wel was het wat vervelend dat we de eerste dagen geen toegang konden krijgen tot het draadloos netwerk, gelukkig was dat na wat technische hulp opgelost.
Wij hebben ons uitstekend vermaakt en komen hier graag nog eens een keer terug.


Strandbar was onze favoriet, gewoon rustig zitten en lekker van het weer genieten. Het was een beetje onhandig dat onze kamers in twee verschillende d

Mar 02, 2013 by Barend_Amsterdam
Bezoekdatum: Januari 2013 

Strandbar was onze favoriet, gewoon rustig zitten en lekker van het weer genieten. Het was een beetje onhandig dat onze kamers in twee verschillende delen van het gebouw zaten, maar niet heel veel last van gehad. We gingen vaak wat later eten, dan was het rustiger bij het buffet. Veel gezinnen met kinderen stonden stipt om 7 uur in de rij voor het buffet. Er was in de avond ook voldoende te doen, we hebben enorm plezier gehad met een groep duitsers. Die gek waren op karaoke zingen, hilarisch. Personeel was erg vriendelijke en heel gezellig. We werden zo amicaal behandeld dat we ons helemaal thuis voelde. Kamers waren schoon en over het algemeen goed onderhouden (er was één losse plint). De spa is ook de moeite waard om eens te bezoeken. Zeker voor deze prijs raden wij het resort aan iedereen aan.


Zeer leuk hotel. Leuke vakantie met mijn vrouw en twee kinderen van 8 en 12. Kinderen konden zich overdag goed vermaken rond het zwembad en meedoen aa

Jun 27, 2011 by Juni 2011
Bezoekdatum: Juni 2011 

Zeer leuk hotel. Leuke vakantie met mijn vrouw en twee kinderen van 8 en 12. Kinderen konden zich overdag goed vermaken rond het zwembad en meedoen aan de vele activiteiten. Terwijl wij lekker van de zon lagen te genieten met een cocktail en een boek.
Eten was goed en entertainment vermakelijk.
Minpunten:
- Lange gangen
- Af en toe onvolledige bediening (geen bestek)
- Druk bij zwembad en tijdens avond eten
Als met al een leuke vakantie gehad en zou het zeker aanraden!


Leuk hotel maar zou er persoonlijk niet weer naar Turkije gaan. Heb een leuke vakantie gehad met mijn vriend in het Eftalia Beach Resort. Maar op het

Jul 19, 2010 by Janneke
Bezoekdatum: Juli 2010 

Leuk hotel maar zou er persoonlijk niet weer naar Turkije gaan. Heb een leuke vakantie gehad met mijn vriend in het Eftalia Beach Resort. Maar op het heetst van de dag is het moeilijk om te overleven in de warme zon. In de avonduren hangt er een ontspannen sfeer en zijn de kinderen druk in de weer met de verschillende activiteiten.
Nabij gelegen Konakli is een gezellig curtureel stadje met leuke shops en cafeetjes. Voor een grote discotheek zijn wij naar Alanya gegaan. Daar konden we feestje tot in de vroege uurtjes.
In het begin hadden we een kamer waar de arco niet werkte, gelukkig is dit snel opgelost door het personeel. Verder hebben we echt genoten van onze vakantie.
Janneke


Eftalia Resort , USA 4.3 5.0 16 16 Mijn dochter van 19 was hier op vakantie, na een ruzie met haar vriendin. Is heel haar vakantie in de soep gelopen. Maar ze is door de manager van het hotel kei goed opgevangen en
Page:
12
Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Arke
v.a. € 339 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen