Eftalia Resort

All inclusive faciliteiten

Bijkomen van de drukte van thuis kan je hier perfect! Het Eftalia Resort heeft heerlijk eten en drinken dat onder het All Inclusive Alanya aanbod valt. Je kunt genieten van de gratis faciliteiten die het hotel biedt. Wil je nog net dat beetje extra dat je uiterst laat ontspannen? Tegen een kleine betaling kun je in dit hotel genieten van vele extra’s! Van zwembaden tot heerlijk eten, van sport tot zonnebaden. Alles is mogelijk in dit resort! Het hotel biedt namelijk een heerlijk ontbijt-, lunch- en dinerbuffet aan als je op basis van All Inclusive in het hotel verblijft. Je kunt ontbijten tussen 07:00 – 10:00 uur of een laat ontbijt tussen 10:00 – 11:00 uur. Lunch vindt plaats tussen 12:30 – 14:00 uur en diner in buffetvorm eet je tussen 19:00 en 21:00 uur. Bij de maaltijden kun je zoveel drinken als je wilt; of het nu wijn, water, frisdrank of lokaal bier is.

Heb je tussendoor nog zin in iets lekkers? Snacks zijn te verkrijgen tussen 12:00 – 16:00 uur De medewerkers van dit Alanya All Inclusive resort schenken gedurende de dag koffie en thee. Geniet van een lekkere thee of een sterke kop koffie terwijl je je klaar maakt voor een dagje uit. Of eet een snack terwijl je op je ligbedje ligt of in de tuin zit. Daarnaast kun je vrijwel de hele dag allerlei (alcoholische) drankjes krijgen in de verschillende bars van het hotel. Dit zijn nationale en internationale drankjes. Er is wel een speciale dresscode bij het diner: mannen worden gevraagd om in lange broek te dineren. Honden zijn niet toegestaan.

De medewerkers van Eftalia Resort proberen het hun gasten goed naar de zin te maken. Bij de service van het hotel zit ook een animatieteam. Zij zorgen voor dagactiviteiten voor jong en oud en ’s avonds proberen ze ook een programma te maken waardoor je naar de stad gaat of een show wordt gegeven. Vaak is er livemuziek of zijn er optredens in de avond.

Naast het lekkere eten en drinken is ook het spa- en wellnesscentrum van dit mooie hotel in Eftalia Resort Alanya All Inclusive. Ga lekker ontspannen in het Turkse stoombad of ga relaxen in de sauna. Als het weer slecht is of als je daar gewoon behoefte aan hebt, kun je gebruik maken van het binnenzwembad. Om jezelf extra te verwennen kun je je haren laten knippen in de kapsalon, je volledig laten masseren of jezelf een schoonheidsbehandeling cadeau geven. Ben je sportief aangelegd en mis je dat tijdens de vakantie? Eftalia Resort biedt een fitnessruimte aan of je kunt buiten tennissen.

Veel faciliteiten van het hotel hebben andere hotels ook: wifi in de openbare ruimtes. Het heeft meerdere zwembaden en voor drankjes en hapjes heeft het Resort heel wat mogelijkheden. Wat extra fijn is, is dat het hotel aan het strand ligt en je daar ook gebruik kunt maken van ligbedjes en parasols. Daar bovenop kun je lekker genieten van je drankje aan het strand bij de beachbar van het hotel!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 339 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen