Eftalia Resort

Pagina om te boeken

Bespaar geld en vergelijk alle online reisbureaus die een vakantie naar Eftalia Resort organiseren hieronder. Prijzen variëren per reisbureau, maar ook per seizoen. Je kunt zo vele euro’s besparen door een snelle vergelijking te maken. Ben je overtuigd? Boek dan via deze pagina. Wanneer je wilt gaan is misschien afhankelijk van het hoog- of laagseizoen.

Wat weer betreft kun je het beste vanaf april gaan tot in de nazomer. Dan ben je verzekerd van goed weer. Hieronder vind je een weergave van de verschillende seizoenen, zodat je een idee krijgt wanneer je het beste naar het Eftalia Resort in Alanya kunt gaan!

Het laagseizoen valt samen met het begin van het vakantieseizoen. Dit valt niet samen met de grote zomervakantie, maar de meivakantie vindt in deze periode plaats. Het laagseizoen loopt van april tot half juni. De prijzen liggen wat lager en de zon begint weer wat meer te schijnen. Zwembaden gaan net open en de temperaturen liggen rond de 23 graden. De temperatuur van de zee ligt rond de 18 graden.

Het hoogseizoen is het drukste vakantieseizoen. Dit valt samen met de grote schoolvakantie en loopt van half juli tot half augustus. Ook wat temperatuur betreft zijn dit ook de warmste maanden van het jaar met gemiddeld 32 graden. Het zeewater is zeer aangenaam met 27 graden. In deze maanden kan het ook wat té heet voor je zijn.
Direct na het hoogseizoen heb je het midden seizoen. Dit begint halverwege augustus en loopt nog tot eind september. Het weer is nog erg lekker en zwemmen in de zee is nog zeer aangenaam (25 graden), vanwege de warme zomerse temperaturen die het water hebben opgewarmd.

In oktober begint echter het naseizoen. De meeste mensen zijn al op vakantie geweest, want de schoolvakanties zijn echt voorbij. Het is er minder druk, maar temperaturen liggen nog rond de 27 graden.

Je zou ervoor kunnen kiezen om in de winter naar Turkije te gaan, maar je kunt soms nog weleens verrast worden door het weer. Alanya ligt op korte afstand van ons kikkerlandje, dus qua vliegen ben je er zo. De temperatuur ligt rond de 18 á 20 graden, maar het koelt snel af en het zeewater wordt kouder. Dit seizoen duurt tot en met maart. Wel kan het zo zijn dat in de wintermaanden wat minder watersportactiviteiten worden aangeboden, maar dit staat los van de faciliteiten van het hotel zelf.
Op de vergelijkingspagina kun je aangeven met hoeveel personen je wilt gaan, wanneer je vertrekdatum is en hoe lang je precies wilt gaan. Zo krijg je de precieze prijs van alles wat jij aangeeft.

De prijzen zijn al vanaf € 299,- Wees er snel bij!

Voor dat je het weet is de aanbieding van Eftalia Resort aan je neus voorbijgegaan!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 339 (incl. vlucht en transfer)
Corendon
v.a. € 374 (incl. vlucht en transfer)
Tjingo
v.a. € 302 (incl. vlucht en transfer)