Eftalia Resort

De reis

Vanuit Nederland kun je rechtstreeks vliegen naar de Turkse badplaats Alanya. Alanya is een gewilde vakantiebestemming en vanuit Nederland vlieg je naar vliegveld Alanya, International Airport. Deze vlucht duurt ongeveer 3,5 uur. Vanuit Nederland vlieg je onder andere met Transavia, Lufthansa, Corendon of Tui. Ga je met een organisatie? Dan wordt alles voor je geregeld en hoef je nergens meer aan te denken. Er staat vaak een transfer op het vliegveld Alanya klaar die je naar het hotel brengt. Dit kun je nagaan bij het boeken van je vakantie.

Heb je zelfstandig geboekt? Dan kun je op verschillende manieren bij het resort komen. Je kunt vanaf het vliegveld Alanya een bus nemen en dan moet je waarschijnlijk in het centrum van Alanya nog wel overstappen. Je kunt met de taxi gaan, maar dat is wel wat duurder. En ook kun je ervoor kiezen om een auto te huren op het vliegveld Alanya. Toch komt dit minder voor, omdat dit hotel vaak in combinatie met vlucht en transfer wordt aangeboden.

Je kunt vanaf 14:00 uur inchecken in het Eftalia Resort. Kom je al iets eerder aan? Veel hotels hebben een bagageruimte waar je je spullen even kunt opslaan. Dit resort biedt ook deze service aan. Je kunt, voordat je je hotelkamer in kunt, alvast de omgeving verkennen of je settelen bij één van de zwembaden. Neem alvast een drankje en voordat je het weet kun je je kamer in. Op de dag van je vertrek dien je je voor 12:00 uur weer uit te checken. Vlieg je wat later op de dag? Ook dan kun je nog gebruik maken van de bagageruimte die het hotel als faciliteit aanbiedt.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 339 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen