Eftalia Resort

Eten & Drinken

In Hotel Eftalia Resort verblijf je op basis van All Inclusive. Dit houdt in dat je onbeperkt kunt eten en drinken. Het hotel heeft een buffetrestaurant waar je je ontbijt, lunch en diner kunt halen. Dit is wel op vaste tijden.

Het ontbijt wordt tussen 07.30 en 10.00 uur geserveerd. Gasten die van uitslapen houden, kunnen ook nog tussen 10.00 en 10.30 uur ontbijten. De lunch kun je halen tussen 12.30 en 14.00 uur. En ’s avonds wordt het diner voor je klaargezet van 19.00 tot 21.00 uur. Gedurende de dag zijn er ook nog snacks te halen. Zo zijn er tussen 12.00 en 16.00 uur verschillende snacks te halen. Koffie, thee, koekjes en ijs zijn tussen 14.00 en 16.00 uur te verkrijgen. Alle lokale alcoholische en non-alcoholische drankjes zijn inbegrepen van 10.00 tot 23.00 uur.

Ottomaans à la carte restaurant

In het à la carte restaurant serveren ze eten uit de Ottomaanse keuken. Als je hier wilt eten, dien je wel van te voren te reserveren.

Strand bar

Heerlijk als je aan het strand ligt en niet terug hoeft te lopen naar het hotel voor een drankje. Eftalia resort heeft namelijk een strandbar waar je overdag lekkere drankjes kunt halen.

Zwembad bar

Ook aan het zwembad is er een bar. Lig je te zonnen op je bedje of net fanatiek wezen zwemmen? Een paar meter lopen en je bent al bij de bar. Hier zijn diverse snacks en drinken te halen.

Lounge bar

In de lounge bar wordt er vaak fijne muziek gedraaid waar je onder het genot van een drankje van kunt genieten.

Daarnaast heeft het hotel nog een aantal andere barretjes waar je wat kunt eten en drinken. Je kunt ook in de lobby terecht of ’s avonds als je een dansje gaat doen in de discotheek. Loop in het begin het hotel rond om te kijken waar alles zit. Zo weet je precies waar je wezen moet en waar je jouw favoriete drankje kunt halen!

Cocktails, geïmporteerde drankjes, versgeperste sappen en Turkse koffie worden aangeboden tegen betaling. Verder zijn er voldoende mogelijkheden om wat te drinken en te eten in dit hotel. Op vaste tijden zijn er verschillende barretjes geopend en op vaste tijden eet je ook je ontbijt, lunch en diner. Dit mag dan wel onbeperkt, want dat is inbegrepen in je All Inclusive pakket. Dus pak vooral wat je lekker vindt en geniet ervan!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 339 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen