Eftalia Resort

Hotelkamers

De luxe hotelkamers van het Eftalia resort zijn van vele gemakken voorzien. De kamers zijn schoon, ruim en hebben airco, telefoon, kluisje, balkon en een televisie. Er zijn liften in beide gebouwen aanwezig. De kamers worden elke dag schoon gemaakt en voorzien van schone handdoeken. Je kunt kiezen uit de 2-persoons, 4-persoons of familiekamers (deze laatste gaan tot wel 6-persoons). De 4-persoons en familiekamers van dit Alanya All Inclusive zijn bedoeld voor maximaal twee volwassenen. Daarnaast heb je wel wat andere kamers, als je bijvoorbeeld alleenstaande ouder bent en met jonge kinderen reist. De opties lees je hieronder.

2-persoonskamers

De kamer is gelegen in het hoofdgebouw. Deze hotelkamer is geschikt voor 2 tot 4 personen. Het heeft 1 tweepersoonsbed, 1 eenpersoonsbed en een bank die je kunt wijzigen in een 1 eenpersoonsbed. Type bed kan verschillend zijn.

De kamers van dit Alanya All Inclusive hotel zijn eenvoudig ingericht en ca. 26 m² groot. De kamer is voorzien van airconditioning, satelliet-tv, telefoon, koelkastje en kluisje (tegen betaling). Badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Balkon of terras met zitje.

2-persoonskamer, eenoudervoordeel

De kamer is gelegen in het hoofdgebouw van het Eftalia Resort. Deze hotelkamer is geschikt voor 1 tot 3 personen. Het heeft 1 tweepersoonsbed, 1 eenpersoonsbed en een bank die je kunt wijzigen in een 1 eenpersoonsbed.

De kamer lijkt op de tweepersoonskamer en is simpel qua inrichting. De kamer is voorzien van airconditioning, satelliet-tv, telefoon, koelkastje en kluisje (tegen betaling). Badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Balkon of terras met zitje.

De 3-persoonskamer

De kamer is gelegen in het hoofdgebouw. Deze hotelkamer is geschikt voor 2 tot 4 personen. Het heeft 1 tweepersoonsbed, 1 eenpersoonsbed en een bank die je kunt wijzigen in een 1 eenpersoonsbed.

De kamer lijkt op de tweepersoonskamer en is ook eenvoudig ingericht en ca. 26 m² groot. De kamer is voorzien van airconditioning, satelliet-tv, telefoon, koelkastje en kluisje (tegen betaling). Badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Balkon of terras met zitje.

Familiekamer, 4-persoons

Dit kamertype is gelegen in het naastgelegen bijgebouw. Deze hotelkamer is geschikt voor 2 tot 4 personen. De kamer telt twee slaapkamers met ieders 2 eenpersoonsbedden.

Wat betreft faciliteiten is het gelijk aan de standaard kamer, echter is deze kamer ruimer van opzet. Deze is namelijk ca. 38 m² en bestaat uit een woonkamer met kitchenette en heeft twee slaapkamers.

Familiekamer, 6-persoons

Ook dit kamertype is gelegen in het naastgelegen bijgebouw van Eftalia Resort. Deze hotelkamer is geschikt voor 2 tot 6 personen. De kamer telt twee slaapkamers met ieders 2 eenpersoonsbedden of beide 1 tweepersoonsbed. Daarnaast kun je in de woonkamer de bank omtoveren tot bed.

UitWat betreft faciliteiten is het gelijk aan de standaard kamer, echter is deze kamer ruimer van opzet. Deze is namelijk ca. 55 m² en bestaat uit een woonkamer met kitchenette en heeft twee slaapkamers.
Je hebt genoeg keuze om uit te kiezen: of je nu met zijn tweeën, alleen met je kinderen of met het hele gezin gaat. Eftalia Resort biedt hotelkamers aan voor elke gezinsmogelijkheid!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 339 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen