Eftalia Resort

Tips

Eftalia Resort is een mooi en leuk familiehotel. Tegenover het hotel zit een leuke touroperator, waar je toffe excursies kunt boeken, zoals quad safari. Bezoek het stadje Konakli, waar het hotel ligt, dat is leuk om naartoe te wandelen (zo’n 10 á 15 minuten) en om te winkelen. Het is er minder druk dan in Alanya. Alanya is drukker, maar heeft een leuke boulevard. Het animatieteam van het resort doet erg zijn best om het iedereen naar de zin te maken. Ze verzorgen leuke activiteiten voor alle leeftijden. De hamam in het hotel is ook echt een aanrader. Je komt er helemaal ontspannen van terug.

Op het strand liggen kiezelstenen, dus als je dat niet prettig vindt, kan het handig zijn waterschoenen of slippers aan te trekken. Je kunt gebruik maken van de handdoekenservice van het hotel, maar dan moet je wel betalen. Als je ruimte over hebt in de koffer, kun je beter zelf een handdoek meenemen.

De kinderspeeltuin is niet supergroot, maar wel leuk voor kinderen om te spelen. En het is er rustig, dus ideaal om even te genieten met een boekje.

In Alanya kun je erg leuk stappen. Het animatieteam verzorgt weleens avonden richting de stad. Je wordt met een busje vervoerd onder leiding van het animatieteam. En met hen erbij voel je je snel op je gemak in deze nieuwe omgeving!

De lokale markten zijn erg leuk om te bezoeken, maar let op dat je goed afdingt. De prijzen liggen voor toeristen veel hoger, dus ga niet overal zomaar in mee!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 339 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen